Ninjago hjemmesko

Hjemmesko til Silas i Ninjago farver.
De var dejlig nemme at gå igang med og det var sjovt at prøve at lave to på én gang.

Første par blev færdige den 16. maj 2015
Andet par blev færdige 24. maj 2015

Opskriften kan findes på DROPS - 158-52 Closing In

Ninjago hjemmesko

16/05/15


Et par mere...

17/05/15

Jeg bestemte mig for at der var garn nok til at lave et par mere...
Hælen er begyndt at tage form

Hælen er godt på vej

18/05/15


Så er jeg lige begyndt på foden

19/05/15


Jeg strikkede forkert

21/05/15

Der var fejl i den blå stribe - jeg manglede en runde med ret...

...så der blev pillet op igen

Da jeg skulle til at stoppe opdagede jeg at jeg på den ene side havde glemt at strikke vrang, så næste gang kan jeg lige starte med at pille op igen :-(

Så blev andet par også færdige

24/05/2015


Jeg fik rettet den sidste røde stribe og fik lavet skoen færdig. Jeg kan se at det andet par er lidt smallere i foden end det første. På de første sko tog jeg nogle masker ud i den sidste stribe inden foden, og så fik jeg 32 masker i foden. På den anden tog jeg ikke ud og endte med 30 m i foden. Jeg vurderede at det er så elastisk at det ikke er noget problem og det sidste er pænere (og nemmere)

Dette er de sørgelige rester af garnet 1-6 g af hver farve :-)