Euclid sokker

Så skal jeg igang med nogle anderledes sokker, det skal nok blive spændende :-)
Det viste sig at blive ganske spændende, hvor der ofte blev pillet op...
Det kneb også med garnet, så nogle af trekanterne er lavet med to forskellige slags garn. Det ses dog ikke så tydeligt idet de er temmelig spraglede :-D

Sokkerne blev færdige den 14. juli 2015

Opskriften kan findes på Ravelry- Euclid

Endelig lykkedes den første trekant

05/06/15

Jeg startede på den første trekant 3-4 gange før det lykkedes. Jeg lavede hæklet opslag, så jeg ikke skal samle masker op, når jeg skal igang med de efterfølgende trekanter.

Den anden trekant

07/06/15


Så er jeg begyndt på en ny trekant og selv om jeg synes at jeg tæller og tæller, så passede det alligevel ikke med maskerne :-(

Nå det viste sig at jeg havde glemt at strikke de midterste to sammen, så da det var ordnet så passede maskeantallet og så kom der lige en trekant mere på :-)

Den tredje trekant

08/06/15

Så er den klar til den sidste trekant

Skaftet er færdigt

10/06/15


Klar til hælen

15/06/15

Nu mangler jeg bare selve hælen :-)

Hæl med problemer

16/06/15

Jeg har fået lavet en fejl :-(
JEg havde kun taget halvdelen af de masker op, som jeg skulle bruge, så der blev lige "strikket baglæns". Desuden opdagede jeg at jeg ikke behøvede at lave "flade midterstreger" i de lilla trekanter ved hælen, så de blev også lige pillet op.

Hæl igen igen

20/06/15

Nu har jeg fået lavet hælen igen og denne gang skulle det være korrekt. Jeg er gået i gang med trekanten under foden, hvor jeg eksperimenterer med at lave "flade midterstreger med en maske i midten" det ser umiddelbart ud til at blive godt, så må vi se hvordan jeg får det afsluttet ;-)

Hæltrekant

21/06/15

Nu fik jeg lavet hæltrekanten igen og jeg fik også startet på den første trekant på selve foden.

Færdige sokker

14/07/15